Wie ben ik?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Foto-Marco-1.jpeg

Mijn naam is Marco van Duijn. Ik ben al bijna 20 jaar (parttime) werkzaam in de bediening van een restaurant in Katwijk. In de loop der jaren heb ik een enorme passie ontwikkeld voor wijn. Het begon met drinken, vervolgens meer verdieping in de kwaliteit en tenslotte een vraag naar kennis. Op dit moment ben ik, na het afronden van SDEN2 en SDEN3 bezig met het afronden van mijn opleiding tot vinoloog.

Doordat ik slechts parttime bezig ben met horeca/wijn, merkte ik dat de opgedane kennis snel vervaagt. Daarnaast wilde ik graag meer met wijn gaan doen. Door de hele situatie met COVID-19 zag ik dat mensen zoeken naar gemak en ook bereid zijn om wat meer geld uit te geven aan kwaliteitsproducten. Zo ontstond het idee voor een webshop voor de verkoop van wijnpakketten van kwaliteitswijnen.

Proeverijen

Naast de verkoop van wijn kunt u mij ook benaderen voor proeverijen, voor zowel kleine als grotere gezelschappen. In de afgelopen jaren heb ik al proeverijen gedaan voor groepen van ca. 130 personen. U kunt uw wensen doorgeven en dan bepaal ik samen met u de invulling van de avond. Dit kan een bepaalde regio zijn, een bepaalde druif of gewoon een mooie selectie wijnen.


Heeft u een spreker nodig tijdens een avond kan hier ook invulling aan gegeven worden, als het over wijn mag gaan tenminste. Er is dus van alles mogelijk omtrent wijn, mail voor vragen en/of verzoeken naar info@koopeenwijnpakket.nl